Forside > Bedrift > Treungen Bruk > Filer > Rypelia Hyttegrend


Fjonevegen 25Treungen Bruk Hjemmeside

Treungen Bruk
Telefon: 901 59 033
E-post: postSPAMFILTER@nissedalshytta.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: Treungen Bruk Hjemmeside

Fjonevegen 25
3855 Treungen


Rypelia Hyttegrend

Rypelia ligger idyllisk til rett ved innsjøen Nisser, med mektig, storslått og vakker natur omkring.

Hyttetomtene har en utrolig panoramautsikt som må oppleves. Her er det gode muligheter for et variert friluftsliv med tilkomst til unike turområder via stier, fjellveier og offentlig vegnett, da området er et perfekt utgangspunkt for mange dagsturer.

I gåavstand fra Rypelia ligger det idylliske Naurak-tunet, en gammel husmannsplass som har blitt et sted hvor glade mennesker samles i helger og ferier. Naurak-tunet byr på en hyggelig kafe med hjemmelaget mat, låve med høner og gårdsbutikk med gaver og interiør. Her er det uteservering, god plass for barna å leke, og en flott badestrand med yrende liv om sommeren.

Det kan avtales tilpasninger og ferdighetsgrad i samsvar med kjøpernes ønsker for alle hyttetypene. Hyttene leveres nøkkelferdige med infrastruktur og selveiertomt. Utbyggingsselskapet vil vurdere salg av bare tomt dersom noen har andre sterke preferanser (f.eks. arkitekttegnede hytter).

Å våkne opp med naturen tettere innpå seg enn i alle fall jeg vanligvis gjør, er fantastisk. I bestefall skinner sola, fuglene synger og bekken klukker.

Enkel adkomst:

Nissedal kommune ligger sentralt plassert i Sør-Norge, med gode veiforbindelser til både Østlandet, Sørlandet og Vestlandet. Det er kort vei til flyplassene på Torp i Sandefjord og Kjevik i Kristiansand, samt til fergestedene i Sandefjord, Larvik og Kristiansand.

Fra Vestfold og Grenlandsområdet kjører man først til Drangedal og fortsetter RV 38 videre til Bostrak der man tar til venstre på RV 358 over Gautefallheia. Når man kommer til Treungen sentrum følg skilting mot Fjone over den flotte steinbroen. Når man kommer til Naurak-tunet etter ca. 6 km, er det ca. et par hundre meter videre til avkjøringen til Rypelia.

 Fra Agder-fylkene kjører man til Åmli og fortsetter videre RV 41 til Treungen. Rett før den flotte steinbroen svinger man av mot venstre og følger skiltingen mot Fjone. Når man kommer til Naurak-tunet etter ca. 6 km, er det ca. et par hundre meter videre til avkjøringen til Rypelia.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.