Forside > Bedrift > Treungen Bruk


Fjonevegen 25Treungen Bruk Hjemmeside

Treungen Bruk
Telefon: 901 59 033
E-post: postSPAMFILTER@nissedalshytta.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: Treungen Bruk Hjemmeside

Fjonevegen 25
3855 Treungen


Treungen Bruk:

Treungen Bruk var i sin tid en hjørnesteinsbedrift i Treungen, og hadde rundt 40 ansatte.

Sagbruket har hatt flere eiere opp i gjennom tidene, men i 1995 ble sagbruksdrifta lagt ned for godt.

På den gamle sagbrukstomta ligger i dag Bygger'n Treungen, Bruket Interiør og kontoret til Nissedalshytta, Haukåsen Hyttegrend, Rypelia Hyttegrend og Naurak.

 

 Bygger'n Treungen:

I 1996 startet Hege og Tom Aslak Aarak opp med et byggevareutsalg i de gamle lokalene på sagbrukstomta. Siden den gang har virksomheten stadig blitt utvidet, og våren 2016 åpnet Bygger'n Treungen en stor, ny butikk i det som før var lagerlokale. Butikken har et stort utvalg av jernvarer, verktøy, maling og en del fritidsartikler. Bygger'n Treungen har i dag tolv ansatte med høyt kunnskapsnivå på både byggevarer og interiørfaglig kompetanse.

 

 Bruket Interiør:

I 2016 åpnet Aarak en ny butikk med navnet Bruket Interiør. Butikken holder til i et lokale med sjel og historie. Bygningen ble bygd som et mjøllager rett etter krigen, men etter hvert som tiden gikk har bygningen vært en del av Treungen Bruk, deretter byggevarebutikk, før den nå er lokale for gaver, interiør og møbler.

Treungen BrukDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.