Forside > Bedrift > Kyrkjebygdheia AS > Kyrkjebygdheia AS


Året rundt på heia!

Kyrkjebygdheia AS
Telefon: +47 936 80 600
E-post: postSPAMFILTER@kyrkjebygdheia.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: kyrkjebygdheia.no

Postadresse til Kyrkjebygdheia:

Kyrkjebygdheia A/S
Nissedalsvegen 908

3854 Nissedal


Kyrkjebygdheia AS

Hytteliv på heia - året rundt

Om Kyrkjebygdheia

Kyrkjebygdheia ligger sentralt plassert og lett tilgjengelig i Sør-Norge. Her er det gode veiforbindelser i alle retninger, til både sørlandet, vestlandet og østlandet. Det er også kort vei til kontinentet via flyforbindelser fra Kjevik og Torp, samt fergeruter fra Larvik og Kristiansand.

Kyrkjebygdheia er betegnelsen på fjellområdene ovenfor Kyrkjebygda i Nissedal kommune i Telemark. Kommunen omfatter et areal på 908 km2, og har vel 1500 innbyggere. En av Norges største innsjøer, Nisser, byr på gode muligheter for badeliv og båtliv sommerstid.

Lange tradisjoner

I Kyrkjebygdheia har det vært hytteliv i lange tider, men de siste årene har reguleringen av området skutt fart. Det utvikles nå et attraktivt hytteområde bestående av flere felt med hver sine kvaliteter. Hyttene ligger i god avstand fra hverandre, og det kupperte terrenger gir mulighet for mange flotte utsiktstomter.

Kyrkjebygdheia skal være et sted for trivsel og aktivitet for alle generasjoner. Terrenget omkring er akkurat slik vi forventer et norsk turlandskap, og forekomstene av fisk i vannene og bær i skogsbunnen gir sammen med det godt utbygdre løypenettet gode aktivitetsmuligheter både sommer og vinter.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.