Forside > Bedrift > Aarak alarm og sikring > Som far, så sønn


Hyttealarm-spesialisten i Telemark

Aarak alarm og sikring
Telefon: 35 04 55 55
Fax: 35 04 55 21
E-post: postSPAMFILTER@aarak.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: www.aarak.no

Kontaktperson:
Torgeir Aarak
3855 Treungen


Som far, så sønn

Bjørn Kristian følger i fars fotspor og har overtatt en del av driften av Aarak Alarm.

Aarak Alarm er bygd opp av pappa Torgeir, i en tid da hytteboomen i Nissedal var på vei opp. På midten av 1990-tallet startet hyttebyggingen for alvor i kommunen og folk hadde behov for å sikre sine nye feriehus. Torgeir så muligheten og startet opp alarmselskapet som i dag har kunder i Nissedal, Vrådal, Drangedal, Åmli, Tvedestrand og Rauland.

Kontrollerer hyttefelt

I 2015 bestemte sønnen Bjørn Kristian seg for å bosette seg i hjembygda Treungen og drive alarmselskapet sammen med faren. I dag har de to vaktbiler og kjører ruter i hyttefelt og boligfelt, for å utføre kontroller av alarmer og hytter.

Lokalkunnskap

Lokalkunnskap og god service sitter i høysetet hos Torgeir og Bjørn Kristian. Et bilde av hyttas tilstand når snøen laver ned, er godt å få for en hytteeier som sitter langt vekk og ikke har sjans til å reise opp for å sjekke hyttetaket akkurat den helgen.  

Det kan også være nyttig å vite om alle veier og avstikkere når uhellet er ute. Torgeir og Bjørn Kristian rykker raskt ut, dersom alarmen går. De vet akkurat hvor hytta ligger og hvilke veier som fører inn og ut av feltet.

Alarmstasjoner og sporingssystem

Aarak Alarm har alarmstasjon i Rauland ,Nissedal og Tvedestrand, i tillegg til sikkerhetsmerking, brannalarmanlegg, videoovervåking og sporingssystem i Agder og Telemark. Selskapet sikrer alt fra dynamittlager til kirker, barnehager, NAV-kontor, bensinstasjoner og avfallsanlegg.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.