Forside > Bedrift > Aarak alarm og sikring > Securmark verdisikring > Utenbords motor


Hyttealarm-spesialisten i Telemark

Aarak alarm og sikring
Telefon: 35 04 55 55
Fax: 35 04 55 21
E-post: postSPAMFILTER@aarak.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: www.aarak.no

Kontaktperson:
Torgeir Aarak
3855 Treungen


Utenbords motor

Tyverimerkingen består, i tillegg til graveringen, av en mengde små ”prikker” som inneholder Securmarks unike id-kode

990,-

Båtmerking / Hva er Securmark

Merker som er umulig å fjerne!

Tyverimerkingen består, i tillegg til graveringen, av en mengde små ”prikker” som inneholder Securmarks unike id-kode. Tusenvis av slike mikromerker blandes i en UV-reflekterende klarlakk og påføres en rekke steder på båten. Merkene er tilnærmet usynlige før man belyser dem med UV-lys. Det kreves kun ett merke for å identifisere båten og knytte den til rettmessig eier. Det er i praksis umulig å fjerne alle merkene.

Dette er Securmark tyverimerking:
Både båt og motor blir gravert på flere steder med en unik ID-kode (Securmarknummeret) som er umulig å fjerne uten at det synes (se bilde). I tillegg påføres tusenvis av små mikromerker på motor og båt. Merkene er nærmest usynlige inntil man belyser gjenstanden med UV-lys (se bilde). Ett enkelt mikromerke er nok til å identifisere gjenstanden! (se bilde E). Både Politiet, Tollvesenet og forsikringsselskapene, samt alle våre forhandlere har utstyr for å finne og avlese mikromerker, dersom de graverte merkene er gjort uleselige. I tillegg påføres advarselsmerker på lett synlige steder som forteller at gjenstanden er tyverisikret med Securmark.

NB. Prisene er merking på vårt verksted i Treungen.
Ellers kommer det timepris og km. på kjøring.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.