Forside > Bedrift > Aarak alarm og sikring > Securmark verdisikring > Båt inntil 5 meter uten motor


Hyttealarm-spesialisten i Telemark

Aarak alarm og sikring
Telefon: 35 04 55 55
Fax: 35 04 55 21
E-post: postSPAMFILTER@aarak.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: www.aarak.no

Kontaktperson:
Torgeir Aarak
3855 Treungen


Båt inntil 5 meter uten motor

990,-

Båtmerking / Hvorfor Securmark

Tyver foretrekker båter som ikke er merket!

En effektiv tyverisikring er å sørge for at båten er så verdiløs for tyven at han heller tar en annen. Dette oppnår man med Securmark tyverimerking. Merkekoden som påføres en rekke steder på båt og motor er umulig å fjerne.
I tillegg registreres alle opplysninger om båt, motor og hvem som er eier i Securmarks Sentraldatabase. Ved eierskifte er det dermed enkelt å kontrollere eierforholdet og å sjekke om båten er stjålet. På den måten unngår man å kjøpe tjuvgods og forhindrer at stjålne båter videreselges.
Den senere tid har vi også flere eksempler på at også utenlandske tyver har fått erfare risikoen ved å ta motorer som er merket med Securmark.

Du får rabatt på forsikringen! Gjett hvorfor...
De fleste norske forsikringsselskaper gir deg rabatt på forsikringspremien når du har tyverimerket båten din. Vanligvis oppnås en rabatt på mellom 5 – 13 % avhengig av båttype og forsikringsselskap. Dette gjør de fordi de vet at båter som er merket med Securmark er mindre tyveriutsatt enn andre båter.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.